Huoltokirja

Mobiilikäyttöinen huoltokirja taloyhtiön huoltotehtävien hallintaan

Suomen Kiinteistödatan huoltokirja helpottaa taloyhtiön huoltotehtävien hallintaa. Pilvipalvelupohjainen huoltokirja pitää huoltoyhtiön, isännöitsijän kuin myös asukkaatkin ajantasalla taloyhtiössä suoritettavista huoltotöistä.

Huoltokalenterin voi asettaa näkymään asukassivuilla, jolloin asukkaat voivat itse seurata huoltoyhtiön toimia taloyhtiössään. Mikäli sähköisen asioinnin palvelut ovat käytössä, voivat asukkaat tehdä asukassivujen kautta myös vikailmoitukset ja seurata niiden käsittelyn edistymistä reaaliajassa. Isännöitsijä voi lisätä vikailmoitukset helppokäyttöisen hallintapaneelin kautta.

Huoltomies voi vastaanottaa ja kuitata esimerkiksi omalla älypuhelimella tai tabletilla. Järjestelmä luo myös halutessa siistit tulostettavat huoltotyölistat halutulle ajanjaksolle.

Tavanomaisimmat huoltotehtävät huoltokalenterille voi lisätä suoraan tehtäväpankistamme, jossa tehtävät on ajoitettu ja ryhmitelty järkevästi. Omien huoltotehtävien lisääminen kohteelle ja tehtäväpankkiin onnistuu luonnollisestikin muutamalla klikkauksella.


Ota yhteyttä ja kerromme lisää

OMINAISUUDET

Mutkaton käytettävyys kaikilla laitteilla on huoltokirjan perusominaisuus. Digitaalinen huoltokalenteri on nähtävissä osoitteessa http://kiinteisto.info/esimerkki/huoltokalenteri/.

Huoltokalenteri

Huoltokalenterilta näkee helposti yhdellä vilkaisulla kohteelle lisätyt huoltotehtävät ja niiden ajoitukset. Tyylikäs huoltokalenteri on tulostettavissa esimerkiksi tilinpäätöskansion liitteeksi.

Huoltotyölistat

Kuukausi- ja vuositason huoltotyölistat helpottavat tehtävien hallintaa. Huoltotyölistat toimivat kaikilla mobiililaitteilla, joten huoltomies kuitata tehtävät suoraan paikanpäällä.

Vikailmoitukset

Uudet vikailmoitukset voidaan helposti lisätä järjestelmään hallintapaneelin tai asukassivujen kautta. Vikailmoitukset tallentuvat järjestelmään ja ne säilyvät muistissa myöhempää tarkastelua varten.


Tehtäväpankki

Valmiista tehtäväpankista löytyy yli 100 tyypillisintä huoltotehtävää työkuvauksineen. Omien tehtävien lisääminen tehtäväpankkiin on helppoa.

Yhteensopivuus asukassivujen kanssa

Huoltokalenterin voi asettaa nähtäville Suomen Kiinteistödatan asukassivuille, jolloin asukkaat pystyvät seuraamaan kohteessa suoritettavia huoltotöitä.

Tyylikkäät pdf- ja paperitulosteet

Huoltotyölistat voi tulostaa pdf-tiedostoiksi joko työkuvauksien kanssa tai tiivistettyinä.


ESIMERKKITULOSTEITA JA -NÄKYMIÄ

Järjestelmä luo automaattisesti tulostettavissa olevat huoltokalenterit ja huoltotyölistat. Hallintapaneelin kautta onnistuu tehtävien kuittaus ja kommentointi.

TEHTÄVÄPANKIN VALMIIT TEHTÄVÄT

Suomen Kiinteistödatan tehtäväpankista löytyy yli sata tyypillisintä asuinkiinteistön huoltotehtävää ja tehtäväpankki laajenee jatkuvasti. Puuttuvat tehtävät käyttäjä voi lisätä helposti asiakaskohtaiseen tehtäväpankkiin, josta tehtävät on helppo lisätä kohteille.