Kulutusseurantaohjelmisto

Pilvipalvelupohjainen ratkaisu energiakulutuksen seurantaan

Suomen Kiinteistödatan kulutusseurantaohjelmisto tekee taloyhtiön energiakulutuksen seurannasta helppoa ja miellyttävää. Näyttävät digitaaliset sekä tulostusystävälliset raportit syntyvät hetkessä kokouksia ja tilinpäätöksiä varten.

Kulutusseurantaohjelmisto on toteutettu käytettävyysnäkökulma huomioiden. Voit lisätä helposti uusia käyttäjiä järjestelmään tai valita kymmenistä jo järjestelmässä olevista huoltoyhtiöistä sen joka lisää lukemat kyseiselle kohteelle. Raportteja ei tarvitse tulostaa yksitellen. Järjestelmästä löytyvä massaraportointiominaisuus luo muutamassa sekunnissa raportit vaikka sadalle taloyhtiölle kerralla. Raporteille saa tottakai lisättyä oman logon yrityksenne imagoa tukemaan.

Kulutusseurantaraportti voidaan asettaa näkymään asukassivuilla tai porrashuonenäytöllä, jolloin kaikilla asukkailla on pääsy seuraamaan taloyhtiön energia-asioita.

Uuden kohteen lisääminen onnistuu alle 5 minuutissa. Tarjoamme maksuttoman siirron järjestelmäämme mistä tahansa jo käytössä olevasta järjestelmästä.


Ota yhteyttä ja kerromme lisää

110

tyytyväistä taloyhtiötä käyttää Suomen Kiinteistödatan kulutusseurantaohjelmistoa

(tilanne päivitetty 1.11.2018)


OMINAISUUDET

Helppo käytettävyys ja näyttävät, mutta samalla infosisällöltään kattavat raportit ovat kulutusseurantaohjelmiston keskiössä. Digitaalinen kulutusseurantaraporttiesimerkki on nähtävissä osoitteessa http://kiinteisto.info/esimerkki/kulutusseuranta/.

Kulutusseurantaraportti

Digitaalinen kulutusseurantaraportti asukassivuille ja pdf-raportti tulostamista tai sähköpostilla lähettämistä varten.

Tilikausiraportti

Tilikausiraportti tilikausien välistä vertailua varten. Valmis liite tilinpäätöskansioon.

Massaraportointi

Massaraportointiominaisuus usean kohteen raporttien tulostamista varten. Näppärä ominaisuus raporttien nopeaan läpikäyntiin.


Kumulatiiviset mittarit ja kulutusmittarit

Mittarilukeama voi kasvaa joka kuukausi tai lukema voi ilmaista toteutunutta kulutusta jaksolla.

Negatiiviset mittarit

Pitääkö kulutuksista poistaa jokin osa? Ei ongelmaa. Negatiivisilla mittareilla voi esimerkiksi vuokratilojen sähkönkulutuksen poistaa kiinteistösähköstä helposti.

Kulutusten normeeraus ja vertailu

Lämpöenergian kulutukset normeerataan, jotta vuositason vertailu on mahdollista. Raporteilta ilmenee myös vastaavien kohteiden keskimääräiset kulutukset.


ESIMERKKIRAPORTTEJA

Järjestelmä luo automaattisesti kulutusseurantaraportin hallituksen kokoukseen. Raporteista ilmenee selkeästi mihin suuntaan taloyhtiön energiankulutus on menossa kuluvalla kaudella.Tilikausiraportti on näyttävä liite tilinpäätöskansioon. Graafit auttavat osakkaita hahmottamaan vuositason kehityksen yhdellä vilkaisulla.