Sähköinen allekirjoittaminen

Tehokas tapa kerätä allekirjoitukset

Sähköisen allekirjoittamiseen suunniteltu työkalu mahdollistaa mm. hallituksen pöytäkirjojen allekirjoittamisen internetin yli.

Allekirjoitukset voidaan kerätä helposti ja nopeasti asukassivujen kautta. Isännöitsijä voi muutamalla klikkauksella lisätä allekirjoitettavan asiakirjan ja päättää kyseisen dokumentin allekirjoittajat. Asiakirja on tämän jälkeen välittömästi asukassivujen kautta allekirjotettavissa. Mikäli isännöitsijältä itseltään tai esimerkiksi huoltoyhtiöltä tarvitaan allekirjoitus sen antaminen onnistuu myös isännöitsijän käyttöliittymän kautta.

Työkalun mukana tulee tekninen selitys sen toiminnasta, joka on näkyvillä myös asukassivuilla. Dokumenttien eheyden ja allekirjoitusten aitouden tarkastaminen tapahtuu nykyaikaisilla kryptografisilla menetelmillä.

Allekirjoituksista saa tulostettavan allekirjoitussivun liitettäväksi paperitulosteisiin. Allekirjoitussivulla on näkyvissä allekirjoitusten varmenteet, joilla allekirjoitusten aitoudesta voidaan varmistua.


Ota yhteyttä ja kerromme lisää

OMINAISUUDET

Sähköinen allekirjoitus on helppo ottaa käyttöön osana Suomen Kiinteistödatan asukassivuja. Alla poimintoja tuotteen ominaisuuksista.

MD5 ja SHA256

Dokumentin eheys varmistetaan kahdella eri tiivistealgoritmilla.

Allekirjoittajan tunnistautumisen turvataso valittavissa

Turvataso voidaan valita jokaiselle dokumentille erikseen. Tunnistautuminen kirjautumalla, salasanalla vahvistamalla tai kertakäyttösalasanalla vahvistamalla tarjoaa jokaiselle dokumentille sopivan turvatason.

Allekirjoitusten aitouden varmistaminen

Allekirjoitusten aitous voidaan helposti tarkastaa allakirjoitukseen liitetyn allekirjoitusvarmenteen perusteella.


Integraatio asukassivuihin

Hallitusten jäsenten, osakkaiden ja vuokralaisten allekirjoitukset voi kerätä helposti asukassivujen kautta. Isännöitsijä ja huoltoyhtiö voi allekirjoittaa dokumentit suoraan oman käyttöliittymänsä kautta.

Tulostettava allekirjoitussivu

Työkalumme avulla voit lähettää jopa 1000 erillistä viestiä sekunnissa. Vastaanottajat eivät näe toistensa sähköpostiosotteita.

Rajoittamaton dokumenttien määrä

Allekirjoitettavaksi asetettujen dokumenttien määrää ei ole rajoitettu. Dokumentit voidaan säilyttää allekirjoitussivulla allekirjoittamisen jälkeenkin tai vaihtoehtoisesti siirtää tiedostopankkiin.


SÄHKÖISEEN ALLEKIRJOITTAMISEEN LIITTYVIÄ ESIMERKKIKUVIA