Tiedottamistyökalu

Tehokas tiedottamistyökalu saavuttaa asukkaat

Suomen Kiinteistödatan sähköpostitiedottamistyökalu saavuttaa asukkaat tehokkaasti ja pitää automaattisesti kirjaa viestin lukeneista asukkaista.

Taloyhtiön tiedotteet voidaan lähettää sähköpostilla halutulle asukasryhmille (hallituksen jäsenet, osakkaat, vuokralaiset) ja esittää tiedote myös asukassivuilla. Erillisten postituslistojen hallinnoiminen jää historiaan, kun työkalumme pitää huolen että käyttäjäryhmät sekä sähköpostiosoitteet ovat ajantasalla.

Suuretkaan viestimäärät eivät aiheuta haasteita. Sähköpostitiedotteet voidaan lähettää jopa tuhannelle vastaanottajalle kerralla ilman viiveitä. Tavallisen sähköpostiohjelmien rajoitukset viestien määrässä eivät koske työkaluamme vaan voit huoletta lähettää viestin kaikille taloyhtiön asukkaille kerralla.

Sähköpostilla välitettävä tyylikkäästi muotoiltu tiedote on mahdollista kuitata luetuksi yhdellä klikkauksella suoraan sähköpostiohjelmasta. Tiedotteen kuittaaminen on yhtä helppoa myös asukassivujen kautta.


Ota yhteyttä ja kerromme lisää

OMINAISUUDET

Automaattiset postituslistat

Postituslistat eri asukasryhmille luodaan automaattisesti järjestelmään lisättyjen tietojen perusteella.

Tiedotearkisto

Vanhat tiedotteet säilyvät tallessa tiedotearkistossa. Arkistossa voi säilyttää satoja lähetettyjä tiedotteita.

Automaattinen arkistointi

Tiedotetta ei tarvitse käydä erikseen poistamassa kun se ei ole enää ajankohtainen. Tiedotteen voi ajoittaa siirtymään arkistoon tiettynä päivänä.


Tiedotekuvat

Tiedotetta voi piristää liittämällä siihen kuvia.

1000 viestiä sekunnissa

Työkalumme avulla voit lähettää jopa 1000 erillistä viestiä sekunnissa. Vastaanottajat eivät näe toistensa sähköpostiosotteita.

Viestien lukukuittaukset

Viestit on helppo kuitata luetuksi suoraan sähköpostiohjelmasta tai asukassivujen kautta. Isännöitsijä voi seurata tiedotteen saavuttavuutta.


ESIMERKKITIEDOTTEITA

Tiedotteet näyttävät hyvältä ja ovat helposti kuitattavissa tarkasteli niitä sitten sähköpostiohjelmassa tai asukassivuilla. Tiedotteet näkyvät siisteinä riippumatta asiakkaan käyttämästä laitteesta.